fbpx

Sosiaalisen median markkinointia ja sisällöntuotantoa

Älä taistele yksin sosiaalisen median markkinoinnin parissa, anna minun tehdä työ puolestasi ja keskity nauttimaan tuloksista. Luon yrityksellesi puolestasi kuntoon sosiaalisen median kanavat, Facebook Business Managerin, mainostilit, mainoskampanjat ja julkaisut. Pian palveluvalikoimaan on tulossa myös yksittäisien julkaisujen tai kampanjoiden ostomahdollisuus.

Hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa

Miksi yritykseni ei löydy Googlesta? Miksi ihmiset eivät vietä aikaa verkkosivuillani? Onhan sisältösi kunnossa? Hyvällä sisällöllä koukutat asiakkaasi palaamaan sivuillesi uudelleen.

Käsissäni syntyvät blogikirjoitukset haluamillasi hakusanoilla tai tuotetekstit verkkokauppaasi. Pian palveluvalikoimaan on tulossa myös yksittäisien blogikirjoituksien ja tuotetekstien ostomahdollisuus.

Ulkoista somemarkkinointi ja sisällöntuotanto kuukausisopimuksella

Tämä vaihtoehto on sinulle, joka et halua vaivata päätäsi somemarkkinoinnin kiemuroilla, vaan haluat keskittää aikasi siihen mitä teet parhaiten, hoidat yritystäsi ja teet liiketoimintaasi.

Kuukausisopimuksessa määrittelemme yhdessä sopimukseen sisältyvät palvelut, sopimus on alkaen 350€/kk + alv.

Minulla on useiden vuosien kokemus somemarkkinoinnista ja sisällöntuotannosta, ota yhteyttä emmi@ehana.fi ja katsotaan somemarkkinointisi kuntoon!